Indul a nyár!

Nagyon úgy tűnik, hogy idén is eljön a nyár, ezzel együtt a kajaszűkös idők. De gondoljatok arra, hogy melegben úgysem kívánunk enni, elég egy fagyi, vagy görögdinnye - legjobb esetben görögdinnyefagyi:) Mi elkezdünk nyüzsögni, szorgos méhecskeként konyhát alakítunk, embereket keresünk, szépülünk, készülünk az augusztus közepi-végi teljesen új éltere. Lesz új weboldal is, végre aktuális infokkal:) 
Addig nyaraljatok, mértékkel strandoljatok, egyetek sok lecsót és hideg tökfőzeléket. Köszi az egész évet, ígérem, gyorsan elrepül majd a marsbélitlen kor:) 

Mindennapi örömök

 

Svájcban tilos a gyerekmunka, de szerencsére a Marson nem, gátlások nélkül mindenkit hadba állítok, ha kell!

Új segédem van menüírásban: odaadok Lizunak 3-4 szakácskönyvet, meg egy csomó stickert, ő előválogat nekem, és mivel csak jó könyveim vannak, nagyot nem tévedhet - én már csak a ragacsokat nézem át. Szuper! A low carb nem az erőssége, de az már alig valami, és tényleg jó, ha nem mindig az én fejemmel gondolozunk. Kíváncsi vagyok, szeptembertől majd hogy osztozunk Jánossal az ötleteléseken, biztos nagy csaták lesznek, hogy kinek a mijét főzzük:)